Onze
Diensten.

AHA de Man is jouw partner op het gebied van greenkeeping, (groot) onderhoud van de golfbaan en renovatie van de baan. Samen verzorgen we de beste Green Experience.

Greenkeeping

Dagelijks onderhoud aan de golfbaan is essentieel. Bij AHA de Man begrijpen we als geen ander hoe lastig het is om een golfbaan in optimale conditie te houden en de golfer de ultieme Green Experience te bieden.

Lees meer

Groot onderhoud

De golfbaan laten bezanden, beluchten of bezaaien? Drainages aanbrengen, onderhouden of herstellen? Haal de expertise in huis door groot onderhoud aan de golfbaan uit te besteden aan AHA de Man. Zo zorg je voor de optimale Green experience en een gezonde golfbaan.

Lees meer

Renovatie

Door de kwaliteit van de baan te verbeteren of de uitdaging van een specifieke hole te vergroten, voeg je een nieuwe dimensie toe aan de spelbeleving van de golfer. Wij geven de golfer een andere ervaring op de baan en rondom de green.

Lees meer

Aanleg

Met de aanleg van meer dan zestig golfbanen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk én samenwerkingen met verschillende internationale golfbaanarchitecten mogen we onszelf specialist noemen in de aanleg en constructie van golfbanen.

Lees meer

Watermanagement

We hebben alle expertise in huis op het gebied van watermanagement en adviseren graag over hoe de waterhuishouding het beste vormgegeven kan worden. Zo voorzien we golfterreinen optimaal van de juiste benodigde hoeveelheid water. Wel zo duurzaam.

Lees meer

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.