Greenkeeping

Dagelijks onderhoud aan de golfbaan is essentieel. Bij AHA de Man begrijpen we als geen ander hoe lastig het is om een golfbaan in optimale conditie te houden en de golfer de ultieme Green Experience te bieden.

Golfbaanonderhoud door AHA de Man

Door AHA de Man verantwoordelijk te maken voor het baanonderhoud zorg je ervoor dat de baan er altijd goed bij ligt. Met onze brede kennis en ervaring op het gebied van locatie, flora, fauna, ligging en grondsoort zorgen we altijd voor een optimale conditie van de baan.

Als golfbaanmanager verwelkom je zorgeloos golfers op een perfecte baan en hoef je je niet langer bezig te houden met het werven van specialistische greenkeepers, de aanschaf van machines en het up-to-date houden van de vakkennis. Onze greenkeepers hebben alle kennis en materialen in huis voor de perfecte Green Experience op jouw golfbaan.

Project door AHA de Man

Greenkeeping bij Golfcentrum De Hoge Dijk

De Hoge Dijk wordt geroemd om de greens. Lees de reviews maar op Leading Courses: ‘de greens zijn snel’, ‘de greens zijn goed’, ‘de greens zijn vlak’. Een mooi voorbeeld van de ultieme Green Experience. Bij De Hoge Dijk loopt een team van zes man rond van AHA de Man. De grootste uitdaging is de populariteit van - en daarmee de drukte op - de golfbaan.

Bekijk project

Greenkeeping uitbesteden

Waarom zou je onderhoudswerkzaamheden uitbesteden? Een eigen greenkeepteam ontwikkelt immers kennis van de baan wat bijdraagt aan het resultaat. Daarnaast zorgt een vast team voor herkenbaarheid bij golfers. Wij onderkennen dit. Voor de optimale Green Experience werkt AHA de Man daarom ook met vaste teams en vaste gezichten bij opdrachtgevers. Met als bijkomend voordeel dat onze teams de brede kennisbank kunnen raadplegen, die AHA de MAN heeft opgebouwd in de loop der jaren.

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.