Groot onderhoud

De golfbaan laten bezanden, beluchten of bezaaien? Drainages aanbrengen, onderhouden of herstellen? Haal de expertise in huis door groot onderhoud aan de golfbaan uit te besteden aan AHA de Man. Zo zorg je voor de optimale Green experience en een gezonde golfbaan.

Groot onderhoud en specifieke werkzaamheden

Groot onderhoud is een van de vele werkzaamheden, die het team van AHA de Man uitvoert bij golfbanen. Denk aan beluchten, bezanden, aanbrengen en onderhouden van drainages, herstellen en inzaaien van grote oppervlakken op de baan en het beïnvloeden van de juiste zuurgraad. Werk waar het eigen team misschien niet aan toekomt of waar specifieke kennis voor nodig is.


Door groot onderhoud uit te besteden aan AHA de Man haal je  experts in huis, die nauw samenwerken met jouw eigen greenkeeping team. Binnen no-time verkeert de baan weer in topconditie. En over machines, materialen en mankracht hoef je je niet druk te maken: wij nemen alle benodigdheden mee.

Project door AHA de Man

Greenkeeping op Golfbaan Bentwoud

Een samenwerking sinds de oprichting van Golfbaan Bentwoud in Benthuizen. Dat is het verhaal bij Bentwoud. Een baan, midden in natuur en recreatiegebied Bentwoud in Alphen aan de Rijn (Zuid-Holland), met 36 holes. Een 27 holes wedstrijdbaan, bestaande uit de oostwoud, zuidwoud en de westwoud en een par 3/4 baan op de noordwoud. En een baan met bijzondere kenmerken, waar AHA de Man het dagelijks golfbaanonderhoud verzorgd en specialistische werkzaamheden uitvoert.

Bekijk project

Minimaal spelbederf, maximaal resultaat

Groot onderhoud is de nachtmerrie van elke golfer. Dat begrijpen we bij AHA de Man als geen ander. De focus van onze gespecialiseerde teams ligt op het ontzorgen van de greenkeepers en het zo min mogelijk verhinderen van de golfervaring van gasten op de baan. Afhankelijk van de weertypes wordt er gewerkt op verschillende tijdstippen om de werkzaamheden zo snel en zo goed mogelijk af te ronden.

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.