Renovatie

Door de kwaliteit van de baan te verbeteren of de uitdaging van een specifieke hole te vergroten, voeg je een nieuwe dimensie toe aan de spelbeleving van de golfer. Wij geven de golfer een andere ervaring op de baan en rondom de green.

Golfbaanrenovatie door AHA de Man

Verzakking, verduurzaming, intensief gebruik of de baan uitdagender maken: het zijn allemaal goede redenen om jouw baan te renoveren. AHA de Man denkt en werkt daar graag in mee.


Met onze kennis over banen én de golfsport weten we hoe we een baan uitdagender maken voor de golfer. Van het verleggen van een enkele teebox tot het renoveren van meerdere holes: AHA de Man is specialist in golfbaanrenovatie. Binnen het gestelde budget en tijdsbestek verzorgen we de volledige renovatie. Zonder dat de golfer hier hinder van ondervindt en met de garantie dat jouw baan zo lang mogelijk qualifying blijft.

Project door AHA de Man

Renovatie Damme Golf & Country Club

AHA de Man heeft samen met golfbaan architect Bruno Steensels de 18-holes golfbaan van Damme Golf & Country Club uitgebreid.

Bekijk project

Architecten en planning

Renovatiewerkzaamheden worden niet zomaar uitgevoerd. Afhankelijk van de vragen gaan we om de tafel zitten met een architect die vaker te maken heeft gehad met vergelijkbare cases. De vervolgfase is het bij elkaar brengen van de juiste grondstoffen en het team. In samenspraak met de golfbaan wordt een planning ontwikkeld om de impact op de dagelijkse gang van zaken beperkt te houden en de golfer zo veel mogelijk te ontzien.

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.