Watermanagement

We hebben alle expertise in huis op het gebied van watermanagement en adviseren graag over hoe de waterhuishouding het beste vormgegeven kan worden. Zo voorzien we golfterreinen optimaal van de juiste benodigde hoeveelheid water. Wel zo duurzaam.

Watermanagement

Beregening Service Nederland, het dochterbedrijf van AHA de Man, is specialist op het gebied van beregening en watermanagement voor golfbanen, sportcomplexen, parken en (dak)tuinen. Zó hebben we alle kennis over watermanagement in huis. 


Project door AHA de Man

Greenkeeping op de Edese Golf Club Papendal

De greenkeepers van AHA de Man verzorgen het dagelijks onderhoud op Golf Club Papendal. Een 18-holes golfbaan midden in de natuur, waar duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel staan.

Bekijk project

Beregening Service Nederland

Beregening Service Nederland is gespecialiseerd in de aanleg, de installatie en het onderhoud van beregenings- en pompsystemen. Met de juiste pompinstallaties en sprinklers om te bewateren en water af te voeren, zorgen we ervoor dat de golfbaan of het sportveld er altijd goed bij ligt. Overstroming is onmogelijk en het gras is te allen tijde voorzien van voldoende water. Zo creëren we de beste Green Experience.

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.