AHA de Man investeert in 'groene greenmaaiers'

Het had eigenlijk een klein feestje moeten zijn... Op 25 maart werden twee volledig elektrische Toro greenmaaiers geleverd op Golfbaan De Hoge Dijk door de firma Jean Heybroek.

Natuurlijk werden alle maatregelen die momenteel gelden in acht genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Door het rondwarende virus en een daardoor gesloten golfbaan De Hoge Dijk bleef een klein feestje vanzelfsprekend achterwege. De stille elektrische greenmaaiers (Greenmaster eTriFlex 3370) worden in gebruik genomen op een eveneens zeer stille golfbaan.

Laten we hopen dat de golfers op De Hoge Dijk weer snel van de goed gemaaide en onderhouden greens gebruik kunnen maken.

“De Hoge Dijk is zeer alert op duurzaam golfbaanonderhoud", reageert manager Joop Kluin. "Samen met onze groencommissie ondersteunen we ontwikkelingen die golf en natuur nog meer met elkaar verbinden. Als AHA de Man een Toro elektrische greenmaaier op De Hoge Dijk introduceert die én efficiënt én effectief ingezet kan worden dan ondersteunen we dat. Duurzaam beheer en verdere verbetering van onze greens: daar worden onze golfers natuurlijk blij van”.


Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.