Contractverlenging met Golfbaan Bentwoud

Ver weg van alle drukte vind je - in het grootste aaneengesloten bosgebied van de Randstad - Golfbaan Bentwoud. Een prachtige 36-holes golfbaan waar onze greenkeepers dagelijks weer alles eraan doen om de Green Experience te realiseren. En dat blijven ze voorlopig ook nog met veel plezier doen. Door de contractverlenging met maar liefst tien jaar kunnen we het optimaliseren van Golfbaan Bentwoud ook in de toekomst continueren.

Zeer prettige samenwerking

Tim Keuter, commercieel manager AHA de Man: ‘’Onze grote uitdaging begon twaalf jaar geleden om de ultieme Green Experience te creëren voor de optimale golf beleving. Vol passie is het greenkeepers team onder leiding van Kees IJsselstein aan de slag gegaan om de banen in topvorm te krijgen. Door de zeer prettige samenwerking tussen de medewerkers en vrijwilligers van Golfbaan Bentwoud én onze greenkeepers, hebben we een topprestatie teweeg kunnen brengen.’’

De ultieme (groene) golf beleving

Met AHA de Man zetten wij in op duurzaamheid. Tim Keuter vertelt: ‘’Deze baan is een uitzondering op het gebied van watermanagement. We doen daarin wat we kunnen op het gebied van duurzaamheid. Zo is de baan aangelegd met het speciale grassoort ‘rood zwenkgras’. Daarnaast doen we ons werk zoveel mogelijk elektrisch. Belangrijk hierin is dat we geen concessies doen aan de kwaliteit van de baan. We zetten juist steeds dat stapje verder, duurzaamheid & kwaliteit gaan hand in hand. Door de contractverlenging van tien jaar kunnen we ons volledig focussen op de ultieme golf beleving van de golfer en maken we de baan nóg groener.’’

Duurzame relaties

Tim vertelt over de inzet van duurzaamheid, die bij AHA de Man verder gaat dan alleen het continueren van de kwaliteit van golfbanen: "Duurzaamheid zit ook verweven in goed werkgeverschap. Zo hebben we met The Young Green Experience een omgeving voor greenkeepers gecreëerd om zich verder te ontwikkelen en door te groeien. Dat biedt niet alleen meerwaarde voor de kwaliteit van de golfbanen, maar ook voor hun carrière. We zijn trots dat wij als bedrijf medewerkers hebben die al 25 jaar in dienst zijn. Ook dat is duurzaamheid.'' Daarnaast ziet AHA de Man duurzaamheid terug in de lange termijn contracten en contractverlengingen die gesloten worden. Kortom: de term duurzaamheid is een breed begrip wat zowel aan de klant- als personeelskant centraal staat.  

Toekomst muziek

Carla Prins-Laban, directeur van Golfbaan Bentwoud: "Afgelopen jaren heeft AHA de Man de conditie van onze golfbaan in topvorm gebracht, wij kijken dus ook uit naar ons samenwerkende partnership voor de komende tien jaar en wat ze daarin kunnen betekenen.”

De contractverlenging hebben we vastgelegd in onderstaande video:

De Green Experience op Golfbaan Bentwoud ook (weer) ervaren? Boek hier direct jouw starttijd.

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.