Golfcentrum De Hoge Dijk blijft met AHA de Man jaarlijks renovaties uitvoeren.

Golfcentrum De Hoge Dijk blijft met AHA de Man jaarlijks renovaties uitvoeren.

Zo´n twee geleden werd hole 6 (de eilandhole) van de Holendrechtbaan al volledig vernieuwd en een jaar later werden er ….  teeboxen op en top gerenoveerd. Ook dit jaar voert AHA de Man diverse renovaties uit aan tees en bunkers op Golfcentrum De Hoge Dijk.  Tot op heden zijn er een 5-tal bunkers en een 3-tal tees gerenoveerd. Het is voor het commerciële Golfcentrum De Hoge Dijk van groot belang dat de baan er telkens in topconditie bij ligt. Eind 2020 werd ook het onderhoudscontract met Golfcentrum- en Golfacademy De Hoge Dijk al verlengd met AHA de Man.

De werkzaamheden aan de beregening rondom de tees worden uitgevoerd door Beregening Service Nederland, dochteronderneming van AHA de Man.

AHA de Man en Beregening Service Nederland trekken geregeld samen met elkaar op o.a. bij renovaties op golfbanen. Zodoende worden werkzaamheden beter en efficiënter uitgevoerd.

Aankomende weken werkt AHA de Man verder aan de renovatiewerkzaamheden op Golfcentrum de Hoge Dijk. Op de planning staat onder andere het vernieuwen van de grasmat op de afslag van de driving range, het verrichten van groot onderhoud aan de aanwezige puttinggreen, het aanbrengen van nieuwe beplanting rondom het clubhuis en het aanbrengen van drainage op diverse natte zones op diverse fairways.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden in week 10 afgerond. Dat is ruim op tijd voor Golfcentrum De Hoge Dijk om ´op zijn best´ het komende golfseizoen in te gaan.

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.