De renovatie van de driving range van Golflounge Amsterdam

Als vaste partner van Golfcentrum de Hoge Dijk, was AHA de Man ook betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe concept op het terrein van de Hoge Dijk, namelijk: Golflounge Amsterdam. Hét oefencentrum voor golfers die hun spel willen verbeteren. Maar ook niet-golfers die het leuk vinden om met vrienden een balletje te slaan op de driving range zijn welkom.

Golflounge Amsterdam

"Dé plek voor golfprofessionals die hun spel willen verbeteren en niet-golfers die het leuk vinden om met vrienden een balletje te slaan op de driving range. "

Golflounge Amsterdam

"Dé plek voor golfprofessionals die hun spel willen verbeteren en niet-golfers die het leuk vinden om met vrienden een balletje te slaan op de driving range. "

Golflounge Amsterdam

Golflounge Amsterdam

Op het terrein van Golfcentrum de Hoge Dijk in Amsterdam bevindt zich het gloednieuwe topgolf concept: Golflounge Amsterdam. Een unieke locatie aan de rand van Amsterdam waar je samenkomt met vrienden, collega’s, familie of mede-golfers om te borrelen, ontspannen en een balletje te slaan op de driving range. Elke afslagmat is uitgerust met de nieuwste Trackman technologie. De driving range - onderdeel van Golfcentrum de Hoge Dijk - was al aanwezig. Het team van AHA de Man heeft bijgedragen aan de voorbereidingen van de renovatie van de driving range van Golflounge Amsterdam. Nu verzorgen wij wekelijks het onderhoud van de driving range.

Neem contact op

De renovatie van de driving range

Als vaste partner verzorgen de greenkeepers het wekelijks onderhoud van de driving range en was ons renovatie team betrokken bij de aanleg van de Golflounge. Hiervoor hebben we de bouwput uitgegraven en de grond afgevoerd, het leidingwerk voor de beregeningsinstallaties omgelegd en de hoogteligging van het terrein ingemeten. Zo zorgden we er samen met het team van de Golflounge voor dat alle voorbereidingen getroffen waren bij de aanleg van de nieuwe driving range. Om de totaalbeleving van de golflounge compleet te maken worden de entree en het terrein om de lounge heen binnenkort ook nog aangepakt.

Vraag meer informatie aan

Vergelijkbaar project:

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lees meer

Greenkeeping bij Golfcentrum De Hoge Dijk

De Hoge Dijk wordt geroemd om de greens. Lees de reviews maar op Leading Courses: ‘de greens zijn snel’, ‘de greens zijn goed’, ‘de greens zijn vlak’. Een mooi voorbeeld van de ultieme Green Experience. Bij De Hoge Dijk loopt een team van zes man rond van AHA de Man. De grootste uitdaging is de populariteit van - en daarmee de drukte op - de golfbaan.

Lees meer

Aanleg golfbaan the Dutch

In 2011 heeft AHA de Man golfbaan The Dutch aangelegd. Een 18-holes golfbaan met oefenfaciliteiten.

Lees meer

Aanleg Golfsociëteit Lage Vuursche

In 2000 heeft AHA de Man Golfsociëteit Lage Vuursche aangelegd. Een 18-holes golfbaan met oefenfaciliteiten.

Lees meer

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.