Greenkeeping bij Golf Duinzicht

""

""

Renovatie & Aanleg van de Driving Range

In 2014 is hole 7 gerenoveerd waarbij vooropstond de hole meer in lijn te brengen met het oorspronkelijke duinlandschap. Een vijver is vergroot en er is een potbunker toegevoegd. In 2018 heeft AHA de Man een nieuwe driving range, een nieuwe oefengreen een 2-tal nieuwe holes aangelegd. De nieuwe holes zijn in de eerste helft van 2019 geopend.

Vergelijkbaar project:

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lees meer

Greenkeeping op Golfbaan Bentwoud

Een samenwerking sinds de oprichting van Golfbaan Bentwoud in Benthuizen. Dat is het verhaal bij Bentwoud. Een baan, midden in natuur en recreatiegebied Bentwoud in Alphen aan de Rijn (Zuid-Holland), met 36 holes. Een 27 holes wedstrijdbaan, bestaande uit de oostwoud, zuidwoud en de westwoud en een par 3/4 baan op de noordwoud. En een baan met bijzondere kenmerken, waar AHA de Man het dagelijks golfbaanonderhoud verzorgd en specialistische werkzaamheden uitvoert.

Lees meer

Greenkeeping bij Golfcentrum De Hoge Dijk

De Hoge Dijk wordt geroemd om de greens. Lees de reviews maar op Leading Courses: ‘de greens zijn snel’, ‘de greens zijn goed’, ‘de greens zijn vlak’. Een mooi voorbeeld van de ultieme Green Experience. Bij De Hoge Dijk loopt een team van zes man rond van AHA de Man. De grootste uitdaging is de populariteit van - en daarmee de drukte op - de golfbaan.

Lees meer

Greenkeeping op de Edese Golf Club Papendal

De greenkeepers van AHA de Man verzorgen het dagelijks onderhoud op Golf Club Papendal. Een 18-holes golfbaan midden in de natuur, waar duurzaamheid en milieu hoog in het vaandel staan.

Lees meer

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.