Greenkeeping bij Golfbaan Bentwoud

Een samenwerking sinds de oprichting. Dat is het verhaal bij Golfbaan Bentwoud. Een baan, midden in een natuurgebied, met 36 holes. Een 27 holes wedstrijdbaan en een par 3/4 baan. En een baan met bijzondere kenmerken, waar AHA de Man het dagelijks onderhoud verzorgd en specialistische werkzaamheden uitvoert.

""

Golfbaan Bentwoud

""

Golfbaan Bentwoud

Oók na 160.000 rondes golf per jaar heeft Bentwoud goede greens

Golfbaan Bentwoud bestrijkt een oppervlakte van 105 hectare. Jaarlijks worden er ruim 160.000 ronden golf gelopen. De greens op Bentwoud bestaan voor 80% uit roodzwenkgras. Daardoor hebben de greens minder last van schimmelziekten en ze herstellen zich sneller. Ook op Bernadus Golf, waar het Dutch Open wordt gespeeld, werken ze met roodzwenkgras.

button 2

Vergelijkbaar project:

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lees meer

Greenkeeping bij De Hoge Dijk

De Hoge Dijk wordt geroemd om de greens. Lees de reviews maar op Leading Courses: ‘de greens zijn snel’, ‘de greens zijn goed’, ‘de greens zijn vlak’. Een mooi voorbeeld van de ultieme Green Experience. Bij De Hoge Dijk loopt een team van zes man rond van AHA de Man. De grootste uitdaging is de populariteit van - en daarmee de drukte op - de golfbaan.

Lees meer

Dagelijks onderhoud aan Golfbaan Puyenbroeck

De greenkeepers van AHA de Man zijn verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan golfbaan Puyenbroek in België.

Lees meer

Greenkeeping bij Golf Duinzicht

Voor Golfbaan Duinzicht verzorgd AHA de Man het dagelijks onderhoud en hebben we de renovatie en aanleg van de baan verzorgd.

Lees meer

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.