Greenkeeping bij Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfbaan De Hoge Dijk wordt geroemd om haar greens. Een baan van 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam en omstreken. Lees de reviews maar na op Leading Courses: ‘de greens zijn snel’, ‘de green zijn goed’, ‘de greens zijn snel en vlak’. Een mooi voorbeeld van een baan met de ultieme Green Experience. Op golfclub De Hoge Dijk loopt dagelijks een team van zes greenkeepers rond van AHA de Man. Zij verzorgen het dagelijks en specialistisch onderhoud en zorgen ervoor dat de baan altijd in topconditie verkeert. Dat alles zonder de golfer op de baan te hinderen. Een uitdaging, wegens de populariteit van de baan en daarmee drukte op de golfbaan.

Meer informatie.

""Golfbaan de Hoge Dijk wordt geroemd om de mooie greens.""

De Hoge Dijk

""Golfbaan de Hoge Dijk wordt geroemd om de mooie greens.""

De Hoge Dijk

Golfbaan de Hoge Dijk

Aan de rand van Amsterdam, gelegen naast de A2, ligt golfbaan De Hoge Dijk. Een driving range en een 27 holes baan, bestaande uit een 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes par 3 baan, beter bekend als de Abcoudebaan. Ruim 66 hectare golfbaan, waar het team van AHA de Man dagelijks het onderhoud verzorgt en één keer per jaar specialistisch onderhoud verricht: het prikken en bezanden van de baan. Voor het volledige onderhoud van de baan wordt er jaarlijks 800 kub zand voor de fairways en 200 kub zand voor de greens en voorgreens gebruikt door de greenkeepers.

Neem contact op

Greenkeeping en golfbaan renovatie op de Hoge Dijk

Naast het onderhoud is het team van AHA de Man ook betrokken bij de renovatiewerkzaamheden op golf de Hoge Dijk. Zo wordt er momenteel gewerkt aan renovatie van de tees, worden er bruggen gebouwd en renoveren we de golfacademy om deze toekomstklaar te maken.

Neem contact op.

Vergelijkbaar project:

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lees meer

Aanleg en onderhoud Koksijde Golf Ter Hille

AHA de man heeft in samenwerking met Aclagro deze prachtige 27-holes inland links course aangelegd.

Lees meer

Greenkeeping op Golfbaan Bentwoud

Een samenwerking sinds de oprichting van Golfbaan Bentwoud in Benthuizen. Dat is het verhaal bij Bentwoud. Een baan, midden in natuur en recreatiegebied Bentwoud in Alphen aan de Rijn (Zuid-Holland), met 36 holes. Een 27 holes wedstrijdbaan, bestaande uit de oostwoud, zuidwoud en de westwoud en een par 3/4 baan op de noordwoud. En een baan met bijzondere kenmerken, waar AHA de Man het dagelijks golfbaanonderhoud verzorgd en specialistische werkzaamheden uitvoert.

Lees meer

Aanleg Golf Club Enghien

AHA de Man verzorgde de aanleg van Golf Club Enghien. Een 9-holes golfbaan met oefenfaciliteiten.

Lees meer

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.