Greenkeeping bij De Hoge Dijk

De Hoge Dijk wordt geroemd om de greens. Lees de reviews maar na op Leading Courses: ‘de greens zijn snel’, ‘de green zijn goed’, ‘de greens zijn snel en vlak’. Een mooi voorbeeld van een baan met de Green Experience. Bij De Hoge Dijk loopt een team van zes man rond van AHA de Man. Grote uitdaging is de populariteit en daarmee drukte van de golfbaan.

""De baan wordt geroemd om de greens.""

De Hoge Dijk

""De baan wordt geroemd om de greens.""

De Hoge Dijk

De ultieme Green Experience

Aan de rand van Amsterdam, gelegen naast de A2, ligt golfbaan De Hoge Dijk. Een 18 holes wedstrijdbaan en een 9 holes par 3 baan, de Abcoudebaan. Ruim 66 hectare golfbaan, waar het team van AHA de Man dagelijks het onderhoud verzorgt en één keer per jaar de baan prikt en bezandt. Jaarlijks gebruiken de greenkeepers 800 kub zand voor de fairways en 200 kub zand voor de greens en voorgreens.

button2

Vergelijkbaar project:

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lees meer

Aanleg en onderhoud Koksijde Golf Ter Hille

AHA de man heeft in samenwerking met Aclagro deze prachtige 27-holes inland links course aangelegd.

Lees meer

Greenkeeping bij Golfbaan Bentwoud

Een samenwerking sinds de oprichting; dat is het verhaal bij Golfbaan Bentwoud. Een baan middenin een natuurgebied met 36 holes: een 27 holes wedstrijdbaan en een par 3/4 baan. En een baan met bijzondere kenmerken, waar AHA de Man het dagelijks onderhoud verzorgt en specialistische werkzaamheden uitvoert.

Lees meer

Aanleg Golf Club Enghien

AHA de Man verzorgde de aanleg van Golf Club Enghien. Een 9-holes golfbaan met oefenfaciliteiten.

Lees meer

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.