Greenkeeping op de Edese Golf Club Papendal

Tussen Arnhem, Oosterbeek en Ede, omringd door de Veluwe, ligt de Edese Golf Club. Een baan die wordt omgeven door bossen, lanen en weiden. De Edese is een zogenaamde heathland baan, dus zelfs bij perfecte slagen kan je bal een onverwachte bounce krijgen.

""De bezoekers zijn lovend over de kwaliteit van de fairways en de greens.""

De Edese Golf Club Papendal

""De bezoekers zijn lovend over de kwaliteit van de fairways en de greens.""

De Edese Golf Club Papendal

Duurzame greenkeeping

De greenkeepers van AHA de Man zijn dagelijks bezig met de kenmerken van de baan: veel bunkers en in de zomer een taaie rough. Dat maakt de baan ook moeilijk. Er zijn op de Edense geen waterhindernissen. De 18 holes baan ligt midden in de natuur. Dus duurzaamheid en milieu staan bij het onderhoud hoog in het vaandel. AHA de Man is al een paar jaar bezig bij de Edese Golf Club. In die tijd is de gemiddelde score via de Players First enquetes naar de top van Nederland gegaan. Het gevolg: tevreden leden, een wachtlijst voor nieuwe leden en meer greenfeespelers. De bezoekers zijn lovend over de kwaliteit van de fairways en de greens.

Vergelijkbaar project:

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lees meer

Greenkeeping bij De Hoge Dijk

De Hoge Dijk wordt geroemd om de greens. Lees de reviews maar op Leading Courses: ‘de greens zijn snel’, ‘de greens zijn goed’, ‘de greens zijn vlak’. Een mooi voorbeeld van de ultieme Green Experience. Bij De Hoge Dijk loopt een team van zes man rond van AHA de Man. De grootste uitdaging is de populariteit van - en daarmee de drukte op - de golfbaan.

Lees meer

Greenkeeping bij Golfbaan Bentwoud

Een samenwerking sinds de oprichting; dat is het verhaal bij Golfbaan Bentwoud. Een baan middenin een natuurgebied met 36 holes: een 27 holes wedstrijdbaan en een par 3/4 baan. En een baan met bijzondere kenmerken, waar AHA de Man het dagelijks onderhoud verzorgt en specialistische werkzaamheden uitvoert.

Lees meer

Aanleg en onderhoud Koksijde Golf Ter Hille

AHA de man heeft in samenwerking met Aclagro deze prachtige 27-holes inland links course aangelegd.

Lees meer

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.