Over ons

In 1919 is AHA de Man gestart. Nu, ruim honderd jaar later, hebben onze vakmensen 63 golfbanen aangelegd en 55 banen voorzien van (groot) onderhoud. Op dit moment lopen onze greenkeepers op meer dan vijftien verschillende banen door heel Nederland en België om het dagelijks onderhoud van de golfbaan te verzorgen.

Onze missie

De Green Experience staat bij ons centraal. Dagelijks zijn we van zonsopgang tot zonsondergang bezig met het onderhouden, aanleggen en renoveren van golfbanen door heel Nederland. De greenkeepers van AHA de Man zijn experts in het ontwikkelen van de beste en meest duurzame oplossing voor elk terrein. Wij doen er alles aan om de golfer de beste spelervaring op de fairways en greens van jouw golfbaan te bieden.

Twee teams, één taak

AHA de Man levert vaste greenkeeping teams, maar staat ook greenkeeper teams bij als er specifieke onderhoudswensen zijn. Samen zorgen we voor de optimale conditie van de golfbaan. Jouw greenkeepers kennen de baan als geen ander en weten precies hoe ze de golfbaan van dagelijks onderhoud kunnen voorzien zonder de golfers te hinderen. Onze greenkeepers staan klaar als zij extra gespecialiseerde kennis, handen of materieel nodig hebben om (groot) onderhoud te plegen aan de golfbaan. Samen zorgen we voor de ultieme Green Experience.

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.