Aanleg en onderhoud Koksijde Golf Ter Hille

AHA de man heeft in samenwerking met Aclagro deze prachtige 27-holes inland links course aangelegd.

""

""

Een prachtige 27-holes golfbaan.

AHA de man heeft in 2014 een prachtige 27-holes golfbaan met oefenfaciliteiten aangelegd. De golfbaan is ontworpen door architect Jeremy Pern en de aanleg is door AHA de Man verzorgd in samenwerking met Aclagro. Samen met de gemeente Koksijde verzorgt AHA de Man het onderhoud. Sinds de opening ontvangt de baan zeer positieve reacties van golfers van alle niveaus.

Vergelijkbaar project:

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lees meer

Greenkeeping bij Golfcentrum De Hoge Dijk

De Hoge Dijk wordt geroemd om de greens. Lees de reviews maar op Leading Courses: ‘de greens zijn snel’, ‘de greens zijn goed’, ‘de greens zijn vlak’. Een mooi voorbeeld van de ultieme Green Experience. Bij De Hoge Dijk loopt een team van zes man rond van AHA de Man. De grootste uitdaging is de populariteit van - en daarmee de drukte op - de golfbaan.

Lees meer

Greenkeeping op Golfbaan Bentwoud

Een samenwerking sinds de oprichting van Golfbaan Bentwoud in Benthuizen. Dat is het verhaal bij Bentwoud. Een baan, midden in natuur en recreatiegebied Bentwoud in Alphen aan de Rijn (Zuid-Holland), met 36 holes. Een 27 holes wedstrijdbaan, bestaande uit de oostwoud, zuidwoud en de westwoud en een par 3/4 baan op de noordwoud. En een baan met bijzondere kenmerken, waar AHA de Man het dagelijks golfbaanonderhoud verzorgd en specialistische werkzaamheden uitvoert.

Lees meer

Aanleg golfbaan the Dutch

In 2011 heeft AHA de Man golfbaan The Dutch aangelegd. Een 18-holes golfbaan met oefenfaciliteiten.

Lees meer

Contact opnemen

Uw bericht is succesvol ontvangen!
Er is iets fout gegaan met het versturen van uw contactverzoek, probeer het later opnieuw en refresh de pagina.